• slide2017 0
 • slide2017 7
 • slide2017 2
 • slide2017 4
 • slide2017 8
 • slide2017 5
 • slide2017 6
 • Praktijk voor innerlijke en uiterlijke schoonheid

Microdermabrasie met de micro skin polish

mps in actiemsp apparaat

 

 

 

EEN ONMISBARE BEHANDELING, LOS OF IN KUURVERBAND

Beduidend jonger, frisser, steviger, egaler en gladder, uw huid in topvorm.

3 stappen in 1 behandeling in het kort uitgelegd:

 

REINIGEN: Met microkristallen worden oude en dode huidcellen verwijderd, de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, jonge cellen worden zichtbaar.

ACTIVEREN EN OPVULLEN: Hoogwaardige hyaluronzuur wordt dmv low level therapy  optimaal opgenomen tot in diepere huidlagen, waar uw cellen het werk weer overnemen. Uw huid voelt weer stevig aan.

VOEDEN EN BESCHERMEN: Polishing serum met actieve werkstoffen, vitaminen en anti-oxidanten wordt als finishing touch in uw huid gemasseerd. U verlaat de salon met een vernieuwde en tevens goed beschermde huid.

 

MEDCOS MICROSKINPOLISH HUIDVERBETERING

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat is niet meer nodig, want uw gecertificeerde MedCos Partner All Beauty bereikt een geweldig resultaat en dat op een milde en pijnloze manier… met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling – The next generation of skin improvement!

Het is de droom van iedere vrouw: een mooie, frisse, jeugdige en egale huid. Die kan vanaf nu uitkomen! Met de MedCos® MicroSkinPolish behoren grove poriën, rimpels, acnelittekens, striae, pigmentvlekken en een verouderde of verslapte huid tot het verleden!

 

3  stappen in 1 behandelingen:

De Medcos® MicroSkinPolish combineert 3 effectieve, veilige en bewezen technieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en/of huidverjonging.

STAP 1. Microdermabrasie

De eerste stap ‘opent’ de huid. Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. We gaan 2 keer over het gezicht. (3x bij een iets dikkere huid) Deze vorm van dieptereiniging stimuleert de bloedsomloop en de productie van collageen en elastine. De huid wordt met microdermabrasie opgefrist: de structuur wordt verfijnd en nieuwe en jonge cellen worden sneller aangemaakt. Een microdermabrasie behandeling is vrijwel pijnloos. De zon dient twee weken na een behandeling zoveel mogelijk te worden vermeden. Insmeren met een hoge factor zonnebrand is raadzaam.

Microdermabrasie:

 • Maakt de huid gladder en jeugdiger
 • Verwijdert dode huidcellen
 • Maakt verstopte poriën schoon 
 • Verbetert de bloedsomloop
 • Stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen
 • egaliseert de huidskleur

STAP 2. Low Level Laser Therapie

Low Level Laser Therapie (ook wel Cold Laser genoemd) stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam door middel van lokaal toegepast rood licht en infrarode laserstralen. Om de huid te verrijken worden actieve werkstoffen zoals hoogwaardig hyaluronzuur, antioxidanten en essentiële vitaminen aangebracht. Dankzij de combinatie van een krachtige lichtenergie met een speciale massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd. De cellen krijgen als het ware een boost om zo weer optimaal te functioneren. De huid voelt stevig aan en verbetert zienderogen.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een bestandsdeel van het bindweefsel. De lichaamseigen stof zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd en opgevuld is. Wanneer men ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid spijtig genoeg af. Deze wordt minder veerkrachtig en elastisch, waardoor zichtbare veroudering optreedt.

All Beauty gebruikt de nieuwste generatie hyaluronzuur. Deze kan diep in de huid doordringen en is in staat om de aanmaak van het eigen hyaluronzuur in de huid te stimuleren. Omdat de stof een lichaamseigen bouwsteen is, zijn er weinig bijwerkingen op te merken en wordt hyaluronzuur niet zomaar door het lichaam afgestoten. Bij cosmetische injecties wordt tegenwoordig dan ook vaak gebruik gemaakt van hyaluronzuur.

STAP 3. Skin Polish (voeden & beschermen)

In de afsluitende fase wordt een voedende en beschermende crème (serum van vitaminen, antioxidanten, tamanu-olie en bescherming tegen de zon) met behulp van een massagestick en een polijststuk over de huid verdeeld. De massage geeft de huid een finishing polish met als eindresultaat een gladde en stralende huid.

Waarom kiest u voor Medcos® MicroSkinPolish?

Medcos® MicroSkinPolish is dankzij de nieuwste technologieën de meest krachtige en effectieve microdermabrasie die er bestaat. De MicroSkinPolish is een geheel Nederlands product; u kunt vertrouwen op een veilig en goed gekeurd apparaat. Wilt u de best verkrijgbare microdermabrasie behandeling ondergaan en een beduidend jonge, mooie, stevige, egale en gladde huid? Maak dan gebruik van de Medcos® MicroSkinPolish! Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek, zodat u uitgebreid geïnformeerd bent over de te verwachten resultaten, contra- en  indicaties, voor- en nazorg.

Het resultaat na een kuur van ongeveer 5 behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling (3 à 4 keer per jaar) blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam. Ook na 1 behandeling ervaart u al dat uw huid gladder, jonger, frisser en op zeer diep niveau gehydrateerd is. 

 

 

De mogelijkheden op een rij:

Proefbehandeling msp compleet (stap 1,2,en 3) éénmalig €75,-

 

Mps behandeling compleet (stap 1,2,en 3) los €98.-

Mps compleet (stap 1,2,en 3) in kuurverband 4 behandelingen €294,- (1 behandeling gratis)

Mps compleet (stap 1,2,en 3) in kuurverband 8 behandelingen €490,- (3 behandelingen gratis)

 

Microdermabrasie stap 1 tijdens een gezichtsbehandeling naar keuze + €27,50

Microdermabrasie stap 1 los €65,-

 

Microdermabrasie stap 1 in kuurverband 5 behandelingen €285,-