All Beauty Wellness Spirit

Ingrid & Gloria

INGRID:

Fijn dat ik me even voor mag stellen. Mijn naam is Ingrid Huisman, geboren in Brussel, getogen in Leeuwarden, alwaar ik in 1995 schoonheidssalon All Beauty startte.

Met veel passie geef ik sinds het onstaan van All Beauty schoonheidsbehandelingen om je huid ten volste te laten stralen. Anti-aging, niet om je leeftijd te ontkennen maar om er op je mooist en fitst uit te zien, ongeacht je leeftijd. Het is tenslotte een gegeven, je voelt je goed als je er mooi uitziet en je ziet er mooi uit als je je goed voelt! Daar sta ik voor en wil er samen met jou alles aan doen om dit te bewerkstelligen.

Over de gevolgde opleidingen
In 1995 heb ik de opleiding STIVAS schoonheidsspecialist met succes afgerond en ben meteen m’n huidverzorgingsstudio All Beauty gestart. In de loop der jaren heb ik de nodige bijscholing en verdiepingstrainingen genoten, dit vakgebied staat bol van ontwikkelingen. De meest recente opleidingen/bijscholingen zijn therapeutische huidverbeterende behandelingen geweest waaronder micro needling en microdermabrassie. Naast wellness, pure ontspanning van je lichaam en geest, bijvoorbeeld dmv massage met warme gladde edelstenen, is ook anti aging een zeer belangrijk onderdeel van de praktijk. De natuur een handje helpen, zonder cosmetische ingrepen, met een fantastisch resultaat, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Wat zeker een mooie en onmisbare aanvulling geweest is is het behalen van het diploma Make-up artist bij le Compte en Weilers te Amsterdam.

Wat me ook enorm intrigeert is de pure schoonheid die van binnenuit komt! Ik heb me breed georiënteerd en heb onder andere verdiept in reiki en kristaltherapy en voetreflexmassage waar ik dus ook gedegen certificaten voor heb mogen ontvangen. Bij de Dr. Roy Martina Experience ben ik 5 jaar lang trouw student geweest en heb daar onder andere Mind & Body Connection, Omega Healing, 7th Sense Life Coach en de Crystallin opleiding gevolgd.

Met mijn kennis en ervaring geef ik me volledig in de salon om u te laten stralen, zowel van binnen als van buiten.

Ik verwelkom u graag,
Ingrid Huisman.

GLORIA:

Mijn naam is Gloria Nicasie. Vanaf jongs af aan heb ik van mijn oma en moeder geleerd hoe te masseren op de traditionele Javaanse wijze.  Deze droom ben ik een aantal jaren geleden gaan oppakken door opleidingen/cursussen te volgen op het gebied van Beauty & Massage in België en Nederland, en heb deze met succes afgerond.

Ik ben verder bezig om mijn studie nog verder te ontwikkelen als Massage Therapeute. Dit vooral ook om te kijken hoe ik mensen bewuster kan maken over hun eigen ‘ik’. En vooral inzicht te geven, wat ‘stress’ kan veroorzaken zonder dat men er bewust van is. 

Tijd inplannen voor ontspanning in Lichaam en Geest zijn zeker van belang. 

De mens is té gehaast en té gestrest en daarom is het een heerlijke uitkomst om regelmatig een ontspanning massage of simpelweg  “me time” in te plannen. U bent van harte welkom!

”  Relax and Let the World go by Unheard “

Lieve groet, Gloria Nicasie.

 

THEA:

En mijn naam is Thea Reitsma, Allround Permanente Make Up Specialiste
Ik ben niet alleen Permanente Make Up specialiste, het is mijn grote passie. Passie waar jij blij van wordt want ik wil u laten stralen. Dat is mijn uitgangspunt! Om dat te bereiken luister ik zorgvuldig naar uw wensen en neem ik goed de tijd voor u. Ik geef u deskundig advies over de kleur en vorm die specifiek bij u passen. In het geval van wenkbrauwen kijk ik ook goed naar de vorm van uw gezicht en naar uw wenkbrauwspier. Samen werken we gedurende de drie behandelingen die ik standaard aanbied binnen mijn tarieven naar het mooiste eindresultaat.

Omdat ik u wil laten stralen heb ik niet zomaar een cursus gevolgd maar de professionele opleiding voor allround Permanente Make Up specialiste bij autoriteit op dat gebied Irma Hulscher in Almere. Irma Hulscher is grondlegger in Nederland van de Permanente Make Up. Ze staat nationaal en internationaal zeer goed bekend in dit vak en is uniek met haar opleiding hier in Nederland. Dit in tegenstelling tot andere opleidingen in Nederland maar ook in het buitenland die vaak korter zijn en vaak zelfs maar uit een aantal dagen bestaan. De intensieve opleiding die ik bij Irma Hulscher gevolgd heb staat voor vakwerk waarbij hoge kwaliteit van techniek, werkwijze en pigmenten centraal staan. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van Permanente Make- Up en kom je helemaal tot je recht bij mij. Dat is mijn doel, samen met u!