All Beauty Wellness Spirit

GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA

Piura Skincare biedt een breed scala aan hoogwaardige producten voor huidverzorging (-herstel en -verbetering).
Alle werkzame stoffen zijn 100% natuurlijk en plantaardig.

De productlijnen zijn afgestemd op huidtypen, huidcondities en huidleeftijden.
Deze lijnen zijn op bijzondere wijze gebaseerd op de prachtige en gevarieerde landschappen die Peru biedt.
Onze producten zijn geschikt voor zowel de blanke als de getinte en donkere huid.

Natuurlijke ingrediënten zoals planten, vruchten, bloemen en kruiden,
die in Peru en Zuid-Amerika volop groeien en al eeuwenlang gebruikt worden voor huid en gezondheid.

LIFESTYLE

Ontspanning, balans en wellness staan bij ons hoog in het vaandel.

Dat is de bijzondere filosofie van Piura: de levensstijl filosofie en de visie op gezondheid van huid, lichaam en geest.

AANBIEDING NOVEMBER DECEMBER 2019:

SET Perfect Skin (4 producten)
VAN €179,00 VOOR €135,00

Perfect Skin verwijdert op een uitzonderlijk veilige manier dode opperhuidcellen van de huid. Natuurlijke proteasen en proteïnen zorgen voor een ideale exfoliatie van de huid, verwijdert alléén de dode huidcellen van de huid, laat de levende laag in tact. Hierdoor is deze lijn zeer effectief, doch geschikt voor de meest gevoelige huid.

Perfect Skin werkt op de natuurlijke celdeling van de huid:fijnmoleculair hyaluronzuur en vitaminen vernieuwen de huid van binnenuit en verzachten je huid opmerkelijk. Je huid is direct voelbaar zachter en ziet er frisser en stralender uit!

SET van 4 producten:

Cleansing Gel
Serum
24H Cream
Night Repair (ook als massagemasker te gebruiken)

Beschrijving

STAP 1: CLEANSING GEL

Een reinigingsgel met het gevoel van een zachte olie. Reiniging en peeling in één: het verwijdert gelijktijdig de dode huidcellen! Lost een teveel aan talg en vuil op de huid op, verwijdert dode huidcellen en vermindert de kans op onzuiverheden. GEBRUIK: iedere ochtend en avond 1 pompje op een droge huid goed inmasseren. Vermeng vervolgens met water. Spoel de huid af en droog de huid. Verfris en herstel de huid daarna met de Orchid Lotion.

STAP 2: SERUM

Hét boostproduct van de Perfect Skin lijn! Bevat een hogere concentratie aan werkzame grondstoffen voor een optimaal effect. Het zorgt voor een opmerkelijk gladde, zachte huid. GEBRUIK: breng iedere ochtend en avond een dunne laag (1 pompje) aan op een gereinigde huid.

STAP 3: 24H CREAM

Een romige crème met een unieke textuur voor een comfortabel huidgevoel. Het laat je huid fluweelzacht aanvoelen! GEBRUIK: breng iedere ochtend en avond aan op een gereinigde huid, na het Perfect Skin Serum.

STAP 3 in de avond: NIGHT REPAIR

Een hoogwaardige intensieve nachtverzorging voor de huid. De hoge concentratie aan actieve werkstoffen in combinatie met het inmasseren van het product zorgen voor het verwijderen van de dode opperhuidcellen, een optimale doorbloeding en huidvernieuwing van binnenuit. GEBRUIK: iedere avond na het serum. Breng 1-2 pompjes aan op een gereinigde huid. Masseer het product lichtjes in de huid, vanuit het midden van uw gezicht richting de haarlijn, in opwaartse, liftende strijkingen. Wanneer je huid goed is gemasseerd, opgewarmd en een gezonde gloed heeft, kun je het product lekker de hele nacht laten zitten.

Je kunt dit product ook als massagemasker gebruiken in plaats van nachtcrème: lekker inmasseren en 10-15 laten inwerken. Vervolgens afnemen met een tissue of lauwwarm water. Vervolgens breng je het Perfect Skin Serum en de 24H Cream aan.

Belangrijke ingrediënten: Natuurlijke proteïnen en proteasen, fijnmoleculair hyaluronzuur, Vitamine A en E.